Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

-L I V E-


(ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΟΛΟΙ  ΤΑ 10 -θελω να ελπιζω οτι ειναι τουλαχιστον 10 xD- ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ)


Ζησε. Αγαπα. Γελα. Χορεψε μεσα στη βροχη χωρις ομπρελα, πηγαινε κοντρα στον ανεμο, σκαρφαλωσε στην πιο ψηλη αμυγδαλια, ασε τα ανθη να γεμισουν τα μαλλια σου, φτασε ψηλα και αγγιξε τα συννεφα. Ειναι η ζωη σου, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. Ξενυχτησε παρεα με φιλους κατω απο ενα ολογιομο φεγγαρι, διπλα στη θαλασσα ακουγοντας το κυμα να χτυπαει στα βοτσαλακια και νιωθοντας μια γλυκια αλμύρα πανω στο δερμα σου. Πηγαινε στα παρτυ, χορεψε σαν να μην υπαρχει αυριο, νιωσε την αδρεναλινη να ανεβαινει, νιωσε τη μουσικη να σε γεμιζει, ξεχνα τις εγνοιες σου και φροντισε να σου μεινει αξεχαστη αυτη η βραδια. Αγαπησε, ακομα και αν πληγωθεις μετα, ακομα και αν νιωσεις αδυναμια, προδωσια, οικτο ή απεχθεια. Ολα στο προγραμμα ειναι. Καποια στιγμη, ολοι δεν θα σε πληγωσουν; Κανενας δεν ειναι αλαθητος ή τοσο τελειος που σε καποια στιγμη να μην πληγωσει ακομη και αθελα του τα προσωπα που αγαπαει. Μην μετανιωσεις για τιποτα απο οσα εκανες. Μαθε απο τα λαθη σου και φροντισε να σε κανουν πιο δυνατο απεναντι στις κακουχιες της ζωης, ακομα και αν ολοι θελουν να σε δουν να πεφτεις, ακομα και αν κρεμεσαι απο μια κλωστη αρπαξε αυτην την κλωστη και ξεκινησε να ανεβαινεις μεχρι να φτασεις στην κορυφη και να τουσ αποδειξεις οτι εισαι ακομα εδω και οτι θα εισαι μεχρι να κλεισεις τα ματια σου γεματος απο ομορφες εμπειριες, γεματος απο ζωη. Ακομη, μη μετανιωσεις γιατι απλα σκεψου οτι περασες καλα. Ησουν ευτυχισμενος τοτε , αυτο ηταν κατι που ηθελες με ολο σου το ειναι, με ολη σου την υπαρξη και θεληση. Αλλωστε, αν δεν το ειχες κανει τοτε τωρα θα βασανιζοσουν απο την κλασικη ερωτηση "Τι θα ειχε γινει αν....;" Ο χρονος περναει θελεντας και μη, απαλυνει ολες τις πληγες μερα με τη μερα, μεχρι να επουλωσουν τελειως και να μεινει ενα σημαδι, απλα για να μην ξεχασεις. Παρε τα ρισκα σου. Ακου τη μουσικη που θελεις, μη σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι για σενα, το θεμα ειναι τι πιστευεις εσυ για σενα και αν αισθανεσαι εσυ καλα με αυτο. Οι αλλοι, απλοι θεατες της καθημερινοτητας σου ειναι, ερχονται και φευγουν , εσυ ομως θα παραμεινεις μεχρι να πεσουν οι βελουδινες κουρτινες, οταν θα ερθει το τελος μιας λαμπρης παραστασης. Μη ντρεπεσαι για αυτο που εισαι, εισαι μοναδικος. κανενας αλλος δεν υπαρχει σαν εσενα και ουτε θα υπαρξει. Μην υποβαθμιζεις τον εαυτο σου, κρατα το κεφαλι σου ψηλα και αγαπα τον εαυτο σου. Μην φοβασαι να αφεθεις, στο ερμαιο των επιθυμιων σου. Ακομα και αν η μερα σου ξεκινησει στραβα, εχεις μπροστα σου 24 ωρες να την ισιωσεις.

 Ειναι στο χερι σου η ζωη σου. Εχε αστερια στα ματια σου, ονειρα για το μελλον, αγαπη στην καρδια σου, αδρεναλινη στο αιμα σου και ενα χαμογελο στα χειλη σου. Και πανω απο ολα μη ξεχασεις ποιος εισαι. Οι καιροι αλλαζουν, πολυ πιθανο να αλλαξει η συμπεριφορα σου, τα γουστα σου, τα συναισθηματα σου, μην αφησεις ομως ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ να σου παρει το χαμογελο απο τα χειλη σου. Μην παψεις να ελπιζεις. Παντα μετα απο μια καταιγιδα ερχεται το ουρανιο τοξο να μας γεμισει με αισιοδοξια και ευτυχια. Και γω λοιπον, για αυτο το ουρανιο τοξο θα ζω. Γιατι αξιζει οσο τιποτα αλλο αυτο το αισθημα ανακουφισης και αγαλιασης οταν κατι δυσφορο και ψυχοφθορο τελειωσει και επανελθει η γαληνη στη ψυχη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου